Gott nytt år!

 
Som vanligt så får jag önska er det lite tidigare än tolvslaget eftersom Blogg Esses sever brukar vara överbelastad, det märkte jag redan igår när jag skulle blogga, fick bara upp den där kossan/error-sidor hehe.
 
Vanligtvis så brukar jag inte ha några speciella nyårslöften men i år kanske jag har ett som handlar om bloggen faktiskt. Sedan jag startade bloggen har jag i princip bloggat varje dag men efter den här hösten så blev det lite mindre, vet inte riktigt varför men så blev det.
 
Så löften som jag ska försöka hålla blir, att jag ska bli mer aktiv på bloggen och med fler "bättre" inlägg, spelar ju ingen roll hur ofta man bloggar om det inte är något bra, inte sant? Det är halva löftet, andra halvan är att jag ska försöka skriva mer inlägg som jag gjorde i början och sådana som jag gillar d.v.s mycket tips-inlägg både om foto, filmning och redigering. Hur låter det?
 
Till sist vill jag önska mina läsare och bloggvänner ett riktigt gott nytt år!
1

Alix & Xzipper i vinterskogen

 
Igår så drog jag och farsan ut en sväng med Alix, Samo och gästen Xzipper som var här i några dagar och vi fick fundera en liten stund på vart vi skulle åka men tillslut så blev det en promenad i skogen. Det var ingen liten promenad heller vi var ute en timme i kylan så man var ju ganska så frusen när man kom hem hehe.
 
Det var rätt så mörkt där inne i skogen med så det var inte helt lätt att få till bra bilden men några blev det allt. Det var andra gången som lilla valpen Xzipper var ute i skogen, annars är han ju mest i staden där han bor men man märkte att han tyckte det var väldigt roligt att springa runt med de andra hundarna i skogen och han började till och med att spåra lite ibland och de andra hundarna med så vi förstod ju att det var något i närheten eftersom hundarna sa det men vi såg inget, inte för ens vi satt i bilen påväg hem för då såg vi flera rådjur så det var ju förmodligen det som det kände i nosarna. Man kanske ska börja ha med sig en hund när man ska fota vildliv för man kan ju inte mäta sig med deras luktsinne direkt.
4

Och så kom snön

 
Ja precis som rubriken lyder så kom det tillslut lite snö till södra Sverige med, det brukar ju ta lite längre tid innan det kommer hit men i år tog det ännu längre tid tycker jag och det är inte skärskilt mycket heller, mindre än en decimeter så det kan nog försvinna rätt så snart igen.
 
Precis när snön kom så säger de på väderrapporten att det börjar bli mildare i Sverige nu, haha lite ironiskt eller vad. För min del så får det gärna vara kvar fram till nyårsafton så man hinner fota lite vinterbilder. Jag är fortfarande lite smått förkyld men inte så mycket att jag inte skulle kunna bege mig ut på en fotorunda vilket jag blev väldigt sugen på att göra snart.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar