VarieratSnacka om varierat väder nu för tiden, igår började det att bli lite småkallt när jag var ute en sväng med kameran och idag på morgonen så snöade det haha väldigt passande när man fick känna på lite värme så ska det bli kallt några gånger till. =)
5

All fotoutrustning med!Idag fick all fotoutrustning hänga med ut, jag tänkte ifall att jag blir ute längre än vanligt så kan det ju vara bra att ha med det. Först så hittade jag inget särskilt att fotografera men efter ett tag så fick jag se några gräsänder, något som jag egentligen tycker är ganska tråkigt att fota men det verkade som de vill bli fotade, helt klart!

Men sedan en bit bort från gräsänderna så såg jag en annan fågel i sökaren som jag inte riktigt förstod vad det var för någon och jag kom väldigt nära den trots att den var så skygg och väl hemma när jag hade kollat lite i böcker och på internet så förstod jag att det var en Knipa "hona", jag trodde det först men den såg inte riktigt ut som de brukar. Första gången jag fotade en Knipa och fick till och med några bilder där den nästa täcker hela bildytan.
4

PF#20 FiskmåsEn väldigt vanlig fågel egentligen men jag tyckte att jag fick till den här bilden ganska bra, det mesta av kroppen är i skuggsidan förutom huvudet som då lyfts fram.

Om jag inte minns fel så är även denna bilden tagen med det gamla 80-200mm objektivet så som många andra bilder är för jag hade fotograferat ganska så länge innan jag skaffade Sigmat som är 150-500. Nu använder jag nästan alltid det när jag ska fotografera fåglar.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar