I en liten världÅh vad jag längtar till våren/sommaren! Redan nu, det lilla som jag har använt macroobjektivet så har jag märkt att om det hade varit lite bättre väder med lite mera liv så finns det verkligen en helt ny värld att upptäcka som man vanligtvis inte brukar se. Det ska bli spännande att fotografera små insekter men det är förmodligen ganska svårt också.

Vad tycker ni om första bildens format? Jag har nästan aldrig använt det på bloggen men ibland tycker jag faktiskt om det kvadratiska formatet.
5

Marina DevyatovaJag blev klar med illustrationen idag men det tog allt sin lilla tid. Jag hann även med att göra några skoluppgifter och plugga till provet i religion som jag har imorgon.

Den här gången blev det ingen "vem ska det föreställa" för det hade ni med största sannolikhet aldrig kunnat gissa haha. Det ska föreställa Marina Devyatova, det hade ni gissat på va? I varje fall, det är en artist som jag hittade för två veckor sedan och även fast man inte förstår vad hon sjunger så är hennes röst väldigt vacker.

Jag fick kolla upp lyrics "låt-texterna" för att förstå innebörden av låtarna och här nedan kan ni lyssna på några av dem. Jag har översatt låttitlarna eftersom jag tror inte att många kan läsa kyrilliska bokstäver, det är ungefärlig översättning.

Favoritlåtar - Kalinka - Oh Mama - Just do not fall in love - Oh what I love you
2

Work in progress!Det vill säga en illustration som inte riktigt är klar ännu, eller ganska långt ifrån faktiskt. Det är ju tisdag idag och jag har inga lektioner så hade hoppats på att bli klar med denna men jag har prov imorgon som jag måste läsa på, plus en hel del andra saker så får se om jag blir klar med idag eller inte. Jag har redan nu suttit i många timmar med den. :)
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar