BTS - Kvällssolen

 
Den här gången blev det ett lite annorlunda bts-inlägg då jag oftast gör ett inlägg med bilderna som togs och sen ett med bts-bilder men den här gången tänkte jag prova att lägga upp båda samtidigt så blir det lite "före/efter" också.
 
De här bilderna togs för någon kväll sedan när solnedgången var så fin, solen är ju så hilma röd nu för tiden som många av er kanske har märkt. Nu kan man också se den stora skillnaden mellan mobilbilder och systemkamera. Den första bilden fångar ljuset och färgerna som det faktiskt såg ut medan de andra bilderna är med mobilen och då ser det nästan ut som att jag fotar mitt på dagen men det är det alltså inte. 
4

Gött med grillning!

 
Då var det dags för vår och grillning igen, så jäkla härligt, så det ska vara ju! Det var inte bara vi som kände att det var dags för grillning heller, hela kvarteret verkade tycka likadant haha men man förstår ju varför. Sedan var man bjuden hem till mormor och morfar på middag imorgon, riktigt bra helg om man ser till mat-delen så att säga.
 
Nu blir det att redigera lite fler bilder sedan så ska jag nog försöka hitta någon bra film att se på eller eventuellt kolla på favoritserien "Two and a half men", de gamla avsnitten då förstås, de nya är ju inget vidare.
7

Jippie

 
Det blev en bra början på helgen trots allt! Jag började märka att det ramlade in fler kommentarer än vanligt så jag tänkte om Blogg Esse kanske hade lagt upp något inlägg på startsidan, men det hade de tyvärr inte men istället var det i sido-menyn och det var ju inte helt fel det heller. Det är faktiskt riktigt awesome!
 
Jag har ju fått vara med där 1-2 gånger innan så det är ju najs men jag hade gärna velat få något inlägg på startsidan någon gång men man kan ju inte få allt, väntar jag länge nog så kommer det förhoppningsvis att ske någon gång.
 
Till alla som har varit inne på bloggen och kommenterat, stort tack till er! Hoppas ni stannar kvar!
5
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar