InsekterIdag hann jag ut en sväng med macroobjektivet så det blev en del blombilder men jag försökte mig på även att fotografera lite insekter men det var inte speciellt lätt asså. Antingen så rörde insekterna på sig eller så skakad bladen av vindarna.

Jag tror inte att jag har sett någon av de insekterna som jag såg idag men det är väl för att man inte har lagt märke på dem när man inte hade en macroglugg. :)
2

Lille HackeDet är många hackspettar ute nu för tiden, lite konstigt att jag valde att skriva rubriken som jag gjorde "lille hacke" med tanke på att den här arten heter "Större hackspett" men det gjorde jag bara för att den hackspetten på första bilden var väldigt liten. Det kanske inte ser ut så på bilden men den var nog den minsta större hackspetten som jag har sett haha.
11

Ni glömmer väl inte 1 juni?Exakt! Ni glömmer väl inte att musikvideon till låten "Vart tog pengarna vägen" släpps den första juni för då kommer ni att få se/höra något som förmodligen kommer att bli årets sommarplåga. Medan ni väntar så kan ni ju ta och kika in på Robins youtubekanal som ni hittar här!
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar