Hav eller sjö?

 
Jag läste nyss ett intressant inlägg hos Michaela om man gillar hav eller sjöar mest och jag kan faktiskt inte bestämma mig haha, båda delarna har ju sina för och nackdelar. Vid havet så blåser det ju väldigt mycket, och sanden är ju ett problem, man vill ju inte byta objektiv där. Vid sjöar så är det ju väldigt mycket mygg så det är lite antingen eller, men jag gillar både och. Kunde inte göra en direktlänk till inlägget men det är hennes senaste, vet inte varför, kan aldrig kommentera hennes senaste inlägg heller, skumt.
 
Bada eller fota vad man nu vill men vad tycker ni är bäst hav eller sjö?

Skulls

 
Här är några bilder från när familjen var i skogen och gick en liten promenad/fotorunda, jag och pappa har ju alltid med oss kamerorna så klart! Det märkliga den dagen var att vi såg så mycket skelett och döskallar. Den sista bilder är nog det närmsta jag har varit en älg i det vilda, men jag hade hellre velat se och fota den levande. Ni blev väl inte skrämda av bilderna. ;)
1

Möte vid dammen

Canon EOS 7D + Sigma 150-500mm f/5,0-6,3 DG APO OS HSM
@ 500mm - 1/320 - f/8 - Iso100
 
Vet inte riktigt vad som har hänt med djurlivet i trädgården men av någon anledning så har fiskdammen blivit en mötesplats för fåglar, igelkottar och katter. Blev lite förvånad när jag stod och kollade ut genom fönstret och fick se en katt sitta och dricka i dammen haha.
 
Snabb som man är så fick jag på telet på kameran och begav mig ut, men jag hann bara ta några få bilder innan den upptäckte mig och sprang iväg snabbt som bara den. Det är nog en nackdel med många professionella kameror, att det inte finns ett tyst-läge. Har märkt många gånger då jag har skrämt iväg ett motiv på grund av det.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar