Pixelbutiken.se - Rea på över 40 produkter!

 
Vår eller ej, hur som helst så finns det över 40 produkter hos Pixelbutiken som är prissänkta med 9%-35% just nu! Klicka på länken och kolla, det finns säkert något just för dig att fynda. "Pixelbutiken.se"
1

Hemmagjord pizza

 
Idag blev det hemmagjord pizza till middag och det var ju inte helt fel... mums hehe. Jag tror det var första gången som jag gjorde en hemmagjord pizza bortsätt från nån gång när man gjorde det i hemkunskapen i högstadiet men med bröddeg så blev det ju inte så gott, den här degen var ju färdig från början men det blev bra och god endå. Blir nog att göra detta fler gånger, det är ju lite roligare när man kan välja helt själv vad som ska vara på den.

Winter bird

 
Vinter, vår, vinter, vår, så går det fram och tillbaka känns det som när det bara öser ner snö hela tiden men i och med att det är varmt så är det borta nästa dag, sen kommer det tillbaka. Vi har ju till och med fått slut på all vår fågelmat, jag tror att farsan köpte 50kg den här vintern men duvorna verkar komma tillbaka för mer hela tiden. Det hade varit så mycket skönare med vår på riktigt nu! Inte sant?
7
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar