Gott nytt år!

 
Då har man förberett hela dagen men en massa god mat som vi ska äta fram till tolvslaget, det blir lamm till middag och sedan den traditionella smörgåstårtan som vi alltid brukar ha, mums mums. Sen så fick jag mig en glad överraskning när farsan kom hem med ostron och hummer, något som jag aldrig har provat förut så det ska bli intressant.
 
Men vad vore nyår utan fotografering och Photoshop. Jag har suttit lite och redigerat och testat mig fram med lite gamla fyrverkeribilder och den här bilden fick det till slut bli. En manipulerad bild, det är en bild från när jag fotade den blodröda månen förra året och en fyrverkeribild.
 
Gott nytt år allesammans! :)
1

Survival bracelet

 
Nu när man har köpt en hel del julklappar till andra så måste man ju få unna sig en egen liten klapp också ju, inte sant? Så jag passade på att köpa ett överlevnadsarmband, inte för att man kommer att få nån användning av det i "överlevnadssyfte" men jag tyckte att det såg rätt så coolt ut.
 
Det har många funktioner med förutom att det är snyggt så är det en liten kniv/sågblad på ena sidan och tändstål på andra sidan så man kan göra upp en eld, och kompass är ju aldrig fel heller när man är ute på långa promenader och fotograferar.
 
Sen så kan man ta loss hela armbandet och få ut en tre meter lång lina som är av nån nylontyp som tydligen finns på fallskärmar, så den linan ska klara upp till 250kg. Kan ju vara rätt så bra om ett skosnöre går sönder eller om man behöver laga/knyta ihop något.

God Jul!

 
Nu är det ju snart dags för Kalle och hans vänner men innan dess var jag tvungen att sitta och pilla lite i Photoshop såklart hehe. Dock så blir det lite "brittisk" jul eller vad man ska säga, några i familjen jobbar sent idag så vi ska käka julbord och ha lite firande imon istället för idag men det får gå det också.
 
Ville bara passa på att önska er en GOD JUL! :)
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar