Katten i rabatten

 
Jag var hemma själv och hundvakt i helgen när resten av gänget var iväg och tävlade, men den här gången fick jag ha hand om två hundar då en av dem hade skadat tassen och kunde därför inte vara med och tävla.
 
Under helgen så dök det också upp en katt i trädgården och jag kunde nästan ställa klockan efter den då katter har sina revir och rutter som även denna hade så den kom fredag, lördag och söndag exakt klocka 8 på kvällen och även om hundarna var med i trädgården ibland så ville den inte ge sig av, den hade tydligen hittat en bra plats där hehe.
1

Läsa lite foto

 
Det var ju återigen ett bra tag sedan som jag läste någon fototidning så det fick bli lite fotoläsning idag. Fast varje gång som jag skaffar en fototidning så kommer jag ihåg varför jag inte längre prenumerera på någon sådan tidning, det var bara ett test på två sidor som var riktigt intressant, resten kunde jag i princip ha varit utan.
 
Jag förstår att dessa tidningar söker sig en bred publik men jag förstår inte riktigt varför alla nummer ska innehålla tips som "vad är iso, vad är bländare, hur fungerar det" och samtidigt göra tester på kameror som kostar 50-60 tusen. Jag menar är man på en sådan nybörjarnivå så kan jag inte tänka mig att man går och köper en så dyr kamera. Det finns säkert en och annan nybörjare som har råd med det men känns som slöseri av utrustning då.
 
Just Digital-foto har varit en av mina favoriter när det kommer till fototidningar men jag vet inte längre, känns som alla är likadana och informationen som står kan man lätt hitta på internet både i text och video med andra fotografer, likaså tester av produkter, fast skrivare-testet i detta nummer var bra. Kommer nog fortfarande köpa en och annan fototidning då och då om det är något speciellt i numret som verkar intressant men ska nog inte ha så höga förväntningar på dem i fortsättningen.
1

Nat Geo Bag

 
Oh yeah då har man en till Nat Geo-produkt i sin samling, eller ja jag samlar ju inte på det traditionella sättet, jag använder ju faktiskt sakerna som de är tänkta för. Vanligtvis så tycker jag inte om märkersfixering, det finns ju väldigt många speciellt inom teknik som köper produkter från samma företag bara för att det är just det märket och inget annat.
 
Själv så köper jag alltid produkter utefter egen uppfattning och andras tester, där av att jag har rätt så mixad kamerautrustning till exempel. Men är det något märke som man skulle säga att jag är lite smått fixerad av så är det helt klart "National Geographic" och varför det egentligen? Det finns ju många andra snygga jackor, väskor och andra produkter men det är något speciellt med just Nat Geo.
 
Jag tror jag tycker om dem för att de inte bara är ett företag som enbart vill tjäna pengar, utan de håller på med mycket mer som dokumentation med foto/video, utbildar, tillför i forskning och mycket mer. Det vill säga inte ett företag som alla andra.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar