Glad Påsk!

 
Eller ja, frågan är ju om det verkligen är en så "glad påsk" då man vaknade upp till ett vinterlandskap ännu en gång, man vill verkligen i se snö längre eller är det bara jag? När jag kollar tillbaka på gamla bilder som är tagna vid den här tiden på året så brukar jag ha fotat åtminstone fem olika sorters blommor och en massa andra vårtecken men den här våren verkar bli väldigt kort. Aja det kommer i alla fall att bli god påskmat hos morföräldrarna i helgen så det får man väl vara glad över.
 
Glad Påsk på er alla!
2

Kamerasmycken

 
Nu har jag haft en stor rea på alla produkterna ett tag och det börjar bli rätt så tomt på lagret så det är först till kvarn som gäller på det som finns kvar, ville bara passa på att tipsa er som skulle kunna vara intresserad av detta.
 
Klicka gärna in på Pixelbutiken.com!

Ett annat vattendrag

 
Jag har hållit koll på väderprognosen hela helgen och tänkte att idag skulle bli en bra dag för att fota fåglar då det skulle vara soligt och tio plusgrader men från klocka sju till tio på morgonen så satt jag och väntade på just det vädret. Jag kunde ju inte sitta inne hela dagen så eftersom det var grått, kallt och mulet så passade det mer för att fota vatten med långa slutartider.
 
Istället för att gå till det vanliga vattendraget så kom jag på att jag kunde gå till ett annat som är några kilometer längre bort. Väl framme så blir det varmt och solen kommer fram, så typiskt. Men jag orkade inte gå hem och byta utrustning, plats och motiv så jag fick göra det bästa av situationen och köra på minsta bländaren på alla objektiv, det blir ju inte lika bra då men det bättre än vad jag hade förväntat mig med tanke på att det var fullt solsken när bilderna togs.
4
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar