Dags att julpynta

 
Idag var det dags för att julpynta lite, det är ju första advent imorgon så varför inte ha lite klart innan istället för att hålla på med det på samma dag. Så vi hängde upp lite ljusstärnor och satte dit ljusstakar och lite så, resten av julpyntet får nog bli längre fram när det är dags för gran och så. Det är gött med lite mysbelysning över hela hemmet nu i alla fall.
1

Pixelbutiken.se - Black friday

 
Många butiker startar upp sin julhandel med Black Friday, likaså kommer även Pixelbutiken att göra i år. Så från och med fredagen den 27 november kommer det vara många produkter som är rabatterade och fram till och med måndag då det är Cyber Monday.
 
För er som inte redan känner till Pixelbutiken så är det en butik som har kameratillbehör och roliga nördprylar för fotointresserade.
 
Så glöm inte att kolla in helgens erbjudanden på Pixelbutiken.se!

Frostmorgnar

 
För två dagar sedan så slog det om till minusgrader och det började bli frost på morgnarna, idag har det till och med varit åtta minusgrader men det har inte kommit någon snö ännu, inte där jag bor i alla fall. Men jag har sett bilder och förstått att på lite olika ställen i landet så har det börjat komma lite snö nu så vintern är ju helt klart på väg så att säga.
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar