Fönstereffekter

 
Jag hade väntat hela dagen på att gå ut och fotografera lite och jag var ju tvungen att tajma det med hundrundorna så jag tänkte gå eftermiddagsrundan med dem först och sen bege mig ut, men precis innan jag gick ut så började ju så klart att regna.
 
Jag trodde att det bara skulle vara en skur, för jag har redan varit ute i sådana men det har hållit på i flera timmar nu, och ja nu är det inte så mycket lönt att gå ut när det både är mörkt och regnar, men hundarna ska iallafall gå kvällsrundan nu snart.
 
Jag var ju endå tvungen att ta några bilder idag trots att det inte var utomhus, men jag testade att fota regnet på garagetaket och det blev ju väldigt konstiga och estetiska effekter när man fotade igenom dem, vanliga rutor är det ju inga problem med det kan bli lite mindre skärpa men de här fönsterna förvärnger ju bilderna ganska mycket, men det är inte lika stor effekt på de här lågupplösa bilderna.

En sväng med Subaru

 
Idag har det ju varit röd dag och allt så det blev att jag gjorde lite trädgårsarbete efter direktiv från farsan innan de åkte iväg till nya tävlingar, den här gången ska de vara borta fyra dagar så det blir många rundor med gamlingarna som är kvar hemma, hade gärna hängt med den här gången. Det var länge sen jag ville hänga med frivilligt till en tävling men de skulle vara vid Söderåsens nationalpark och där hade jag velat fota.
 
Rubriken är ju en liten luring för man kan ju tro att jag har tagit en sväng med en sportbil, men icke det blev en sväng med gräsklipparen och det var första gången jag testade en sådan, annars har det varit sittgräsklippare som för övrigt är mycket goare.

Fota & promenera

 
Att ta en promenad och fotografera samtidigt är nog en av de bästa sakerna jag vet, det är ju givetvis roligt med planerade fotograferinga också men spontaniteten av att man aldrig vet vad som kommer dyka upp eller vilka bilder man kommer hem med är nog snäppet roligare. Promenera och snacka om lite allt möjligt med en vän är inte helt fel det heller men en kamera på det gör susen också.
 
Fast de här bilderna är tagna för ett tag sedan när det fortfarande var varmt och fin väder ute idag har värmen halverats bara på ett dygn och det blåser väldigt mycket så idag har det varit lugnt både på fotografering och promenadfronten förutom när jag gick en sväng med hundarna vid lunchtid.
5
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar