Blurry nature

 
Vilka problem man har haft den senaste timmen när jag har redigerat bilderna. Jag kan inte komma på vad det heter som jag har gjort med de här bilderna, det vill säga när man har saker framför objektivet så det blir en sådan suddig-effekt.
 
Någon som vet? Snyggt tycker jag det blir iallafall och jag kan verkligen rekommendera att ta den här typen av bilder, kan göra ett tips-inlägg om hur man tar den här typen av bilder om  någon vill eller om ni inte förstår vad jag menar.
4

Ljusmålning med hjul

 
För några dagar sedan så fick jag för mig att testa en lite rolig kombination. Ficklampor och cykelhjul för att få till några coola ljusmålningar, och det fungerade ju bra, blev rätt snyggt. Eller vad säger ni? Prova själva och se hur det blir för er.
4

Lagerblad

 
En bild som jag fick väldigt mycket cred för på bloggen, FB, DV och 500px är denna! Säkert mycket för att det bladet hade reggaefärgerna och såg lite coolt ut och för några dagar sedan så försökte jag hitta ett liknade blad.
 
Men lyckades inte riktigt lika bra den här gången, men så är det ju med fotografering. Det har iallafall varit många som har undrat vad det var för växt och jag har inte vetat det förens nu men jag tror att det är "Lager", lagerträd, lagerväxt vet inte riktigt vad det heter men något sånt. Brukar finnas på alla skolgårdar typ.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar