Gott nytt år!

 
Eftersom telefoner och internet brukar sega ihop runt midnatt så passar jag på redan nu att önska er gott nytt år! Jag hoppas att ni kommer får det trevligt i afton med.
 
Tack för det här året till alla mina läsare gamla som nya, och till alla ni andra som bloggar och inspirerar! Nästa år kommer förhoppningsvis bli ett bra foto-år och jag hoppas på att få lära mig ännu mer nya saker och att jag kommer införskaffa mig lite mer utrustning.
 
Shoot on!
5

Äntligen är favoriten utskriven!

 
För några veckor sedan så var jag med och tävlade i "Martinasjulkalender, för övrigt så är hon en mycket bra bloggerska som jag kan tipsa om! I alla fall så vann jag den gången, och det var en 100x70cm utskrift från "Grimbergstryck" och jag blev faktsikt lite förvånad över kvalitén på deras fotopapper, eftersom det hette poster så trodde jag att det skulle vara mer åt planch-hållet men det var bättre. De använde även CMYK-färgprofil så då har det förmodligen professionella skrivare.
 
Dock så är detta egentligen bara en testhängning eftersom jag var tvungen att göra en reklamation, för att DHL ha lyckats göra så det blev fem märken över hela bilden, och på baksidan syntes märkena med så det hade nästan gått hål, detta syns inte på långt avstånd som jag har fotat utan när man står lite nämre, men som ni vet så är ju jag alltid lite pedant av mig.
 
"De störande reflexerna får ni leva med, för jag tog dessa bilder lite hastigt."
9

Jag fick en liten idé

 
Ikväll så fick jag allt en liten idé när jag såg att föräldrarna hade köpt nya reflexer till hundarna som det var diodljus i. Jag tänkte att jag skulle experimentera lite med ljusmålningstekniker, men tyvärr så gick den fotograferingen åt skogen eftersom jag alltid har turen med mig "ironi".
 
Det spelar verkligen ingen roll om det är vår, sommar, höst eller vinter, dag eller natt. För så fort jag tänker "det vore kul att gå ut och fota lite" så tar det bara 5 minuter och så börjar det regna, så var det även ikväll haha asså det är ju vinter, det ska ju inte regna nu. Men jaja jag får testa det någon annan dag helt enkelt, imorgon är det ju nyår, blir nog förmodligen att fira med släkten.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar