Fototävling - tema: något fintNu är det en fototävling på G hos Anton där man kan vinna en reflexskärm från Johanpixels och temat är "något fint" så jag tyckte att den här gamla bilden, fast något nyredigerad passade inte på det temat.

Var med du också!
12

Effektivt skolarbeteMånga av er vet ju säkert att jag går IT-linjen på gymnasiet och ni vet säkert att jag nu i efterhand egentligen skulle ha valt media, men det blir som det blir och man får göra det bästa av situvationen och jag märkte igår att, vad mycket jag arbetera med mina kurser som är inriktat på media d.v.s Multimedia B och Estet.

Första uppgiften på Estet var att göra en tecknad serie och vi skulle få 3 lektioner till detta, jag är snart klar med den efter 1 lektion, plus att jag blev klar igår med en multimedia uppgift igår då man skulle klippa video.

Första estet-lektionenEgentligen var det inte första lektionen idag men lektionen innan så hade vi bara genomgång om målen i kursen Estet. Så idag fick vi vår första uppgift som gick ut på att vi ska göra tecknade serier, det kan nog bli intressant. Jag frågade om jag fick göra så mycket som möjligt digitalt och det fick jag så än så länge går det prima!
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar