A long walk

 
Kom hem för en stund sen efter en kvälls-kaffe-runda med en polare, det är ju aldrig fel med en kopp eller två hehe, men nu sitter jag och redigera lite bilder från förra skogsrundan som jag inte har hunnit med innan. Bilderna har ju en tendes att ligga orörda i några dagar, ibland kan det bli så i alla fall.
 
Den eftermiddagen var jag igen ute en sväng med föräldrarna och svampletarna Samo och Alix, det vill säga hundarna, men vi hittade inte så mycket den här gången heller, vi var förmodligen lite sena för vi hittade många ställen där det redan såg ut att några hade plockat från. Men man har ju alltid med kameran så bara för att man inte hittar någon svamp så kan man ju alltid komma hem med några bilder.
10

Björktrastar & kaniner

 
För någon dag sedan när jag skulle in till köket och tillaga lite lunch så fick jag se att det var något på gång i trädgården, det var nämligen ovanligt många djur där men jag vet fortfarande inte varför. Jag tog i alla fall kameran och telet och begav mig ut för att se om man kunde få nån bild.
 
Först såg jag en massa björktrastar, de kommer nästan dagligen numera och de är ett gäng på ca 15-20 stycken som kommer förbi och stannar i några minuter, sen så skuttade det runt två små kaniner också och till slut fick jag det till ca 9 olika sorters fåglar i trädgården samtidigt, det har nog aldrig hänt förr. Men efter en stund var träffen över men det var lite roligt med ett mini-zoo i trädgården.
4

Att välja hori/verti-redigering

 
Jag glömmer väldigt ofta att jag har tagit många nya bilder som skulle kunna passa i den så kallade hori/verti-redigeringen, "vet inte om det kallas så" men jag har alltid kallat det så, men ibland så kommer jag ihåg den typen av redigering som idag till exempel.
 
Fast jag har märkt att man får inte ha svårt för beslut när man gör den redigeringen eftersom för varje steg man tar så får man alltid två alternativ, jag skulle lätt kunna göra en bild till åtta olika med den här redigeringen men jag tyckte det var lite "overkill" så jag gjorde fyra olika istället, men jag kan dock inte säga vilken som jag tycker är bäst. Bilderna är ju ganska små nu men jag tyckte det blev lite för många bilder om jag skulle visa alla i vanlig storlek.
 
Vilken skulle ni ha valt?
6
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar