Spring flowers

 
Efter cirka en vecka med bara dimmiga mornar, dagar och kvällar utan någon sol så har den äntligen börjat komma fram allt oftare nu, vilket gör att det börjar dyka upp mer vårblommor som krokus och påskliljor.
 
Riktigt najs! Snart dags att plantera vårlökarna med ju, den här gången gick vi lite bananas och köpte runt 112 stycken, haha vart ska alla de få plats? Aja det ska nog gå att plantera alla dem sen, får nog bli till helgen så får vi hoppas på att frosten är över tills dess.
2

Dimmiga dagar

 
Ja vart tog det härliga vårvädret som var innan vägen, den senaste tiden har det ju bara varit grått, mulet och dimmigt som den här dagen också ha varit. Dessa bilder är tagna ca 8-tiden på morgonen, kände för en liten promenad då efter att jag hade varit ute med en av hundarna.
 
Men nu är man just hemkommen från en god påskmiddag hos morföräldrarna, blir nog inte någon mer måltid den här dagen för nu är man mätt hehe.
2

Utslagna snödroppar

 
Nu var det faktiskt över fem veckor sedan som jag såg de första vårtecknen i form av snödroppar men det är inte för ens nu som de har slagit ut sig, kan ju bero på att det har varit en del frostnätter och så de senaste veckorna. 
 
Har sett väldigt lite av något annat förutom dem, några få fjärilar och en och annan krokus men idag är det ju vårdagjämningen det vill säga nu vänder det och blir varmare och mer ljus för varje dag som går, hur gött är inte det?
2
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar