Sommar-middag!

 
Åh sommarmiddagar som den idag har jag längtat efter länge, det är ju så himla gött att sitta utomhus och äta dessutom. Nu börjar det ju likna sommar med med stigande värme för varje dag som går, till helgen beräknar de upp mot 30+ grader då är det hett hehe.
 
Har varit fullt upp hela dagen och jag är nyss hemkommen från en lång promenad med hundarna och det var väldans massa mygg med trots att jag använde sån där djungelolja men det fungerar ju sällan, så nu är man rätt så trött så ska nog ta mig några jordgubbar och en kopp kaffe och ta det lugnt nu ikväll.
1

Goa gubbar

 
Jordgubbar och smultron är ju aldrig fel och det lyckades jag skörda idag. Förra året var det knappt ingenting men i år har vi nog plockat ett 40-tal jordgubbar och lite smultron i trädgården, men efter en regnskur så får man vara väldigt snabb så att inte sniglarna hinner före, det brukar bli invasion av dem nämligen. Får ta en titt imorgon med och se om det har dyckt upp fler att plocka.
2

Familjen i tidningen

 
Igår kom tidningen ut med intervjun som gjordes med min syster och familjen inför Agility SM som för övrigt börjar i dag så de är påväg dit nu, själva tävlandet börjar dock imorgon har jag för mig.
 
Alltid lika roligt när någon man känner är med i tidningen eller en själv, men blev lite förvånad att det blev en förstasida till och med men just den här tidningen är nog rätt så liten lokaltidning. Har ju själv varit med i Östran och Barometern som också är lokaltidningar men aningen större.
 
Jag får dock sitta hemma och heja med de andra hundarna som blev kvar hemma och blir nog snart att gå ut med dem på promenad, senare idag blir det en god middag men en vän som kommer över en sväng.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar