Lupiner i motljus

 
Vid varje promenad som jag har gått med hundarna de senaste veckorna så har jag sett de här lupinerna växa sig större hela tiden och efter en kvällspromenad så kände jag på mig att det var dags att börja fotografera dem.
 
Även om de inte är helt utslagna ännu så är de väldigt fina ändå, jag kommer nog att fota dem när de är det också men som sagt jag tror det funkar vilket som. Sen så kanske man ska ta och gräva upp ett gäng och ta med dem till trädgården här hemma, de är ju som sagt väldigt fina, dock inget som insekterna verkar dra sig till, annars är ju sådana blommor att föredra så att man kan fota både blommor och fjärilar med mera vid samma tillfälle.
Natur - blommor - lupiner - motljus

Tezla 4 månader

 
Redan en ny vecka? Den här helgen gick verkligen fort, trots att man inte har gjort så mycket eller ja många promenader har det i alla fall blivit. Resten av familjen var iväg och tävlade på västkusten medan jag var hemma och tog hand om resten av gänget, lite grillning hann jag med, med en polare som kom förbi en stund.
 
Det var första gången som Tezla fick vara med på en tävling men eftersom hon bara är fyra månader så får hon ju så klart inte vara med och tävla än, sen så blev det ett första dopp för henne på stranden, det var ofrivilligt dock men endå, hon råkade gå ut där det var lite djupt och så blev det ett bad haha.
djur - hundar
3

Fota annat som flyger

 
Jag var tillbaka vid Kalmar Dämme för ett par dagar sedan men nu var det helt dött, det verkar som att det är högsäsong för fåglarnas häckning nu och då är de inte ute så mycket på de vanliga ställena där man brukar fotografera dem.
 
Men i brist på fåglar så får man ju försöka hitta andra motiv och just den dagen så verkade som att alla sländorna hade kommit dit samtidigt, det var verkligen en invasion, så åker jag dit igen inom ett par veckor så får jag nog rikta in mig mer på dem sen så kommer ju förhoppningsvis fåglarna tillbaka snart.
Natur - Sländor - djur
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar