Kameraringar - Smycken!

 
Just nu är det rea på kameraringar hos Pixelbutiken.com. Ringarna är i vintagestil och finns i två olika färger guld och silver och stommen är reglerbar för att kunna passa bra på fingret.
 
Rean som är just nu är:
 
1 silverring för 29kr, ordinarie pris: 49kr
1 guldring för 29kr, ordinarie pris: 49kr
2-pack 1 guldring & 1 silverring för 39kr, ordinarie pris: 98kr
 
Klicka in på Pixelbutiken.com för att se andra coola produkter! Det kan tänkas komma fler bra erbjudande på andra kamerasmycken framöver, så håll utkik. :)
1

En kaffe & en fototidning

 
En kopp kaffe och en fototidning, så ska det se ut för att det ska bli en trevlig läsning. Jag fick den här tidningen som julklapp men då fanns det inte tid att läsa den så det hade jag tänkt att jag ska göra nu.
 
Det verkar vara sista numret av Kamera&Bild för 2016. En fototidning som jag inte har läst så där jättemycket av men jag kollar ganska ofta på deras hemsida där de lägger upp mycket nyheter inom fotovärlden och andra intressanta inlägg.

Tofsmesen

 
Här har vi en fågel som är rätt så återkommande i vår trädgård och det är ett Tofsmes. Visst ser den cool ut, mycket finare "frilla" än liknade fåglar som Blåmes och Talgoxe också, den påminner lite om en Vigg faktiskt. 
 
Vi har ju ett ställe i trädgården, där vi har mat till småfåglarna så här på vintern men det var inte lätt att få en bild på den utan att få med en massa distraherande saker men en bra bild fick jag och det är den här.
 
Nu har jag fått bort gipset som jag hade på benet men jag vara nog lite naiv och trodde att jag skulle kunna gå ganska snart men det skulle tydligen ta ett tag, upp till 6 veckor innan jag kan springa sa läkaren och 12 månader innan svullnaden lägger sig. Så tillsvidare får jag tydligen nöja mig med att halta runt i trädgården och fotografera, får hoppas att det dyker upp något intressant annars blir man ju galen på att inte kunna ta mig vart jag vill och fotografera.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar