Let's Shoot #2 - Tema: Stadsmiljö

 
 (Klicka på bilden för att förstora!)
 
Den här månaden skulle vi tolka temat "stadsmiljö" och just det temat ger ju en möjligheten att ta ganska enkla bilder om man vill, snapshot från ett torg till exempel. Men jag vill ha lite mer utmaning och vill försöka efterlikna underground, nu har vi ju inte det runt Kalmar-regionen så det fick bli under en bro, tycker det blev ganska coolt ändå.

Projektet "Let's Shoot" går ut på att Jag, Sofia, Ina, Hanna & Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat. Om ni vill följa projektet och se alla bilder så kan ni göra det på våran Facebook-grupp som ni hittar här!

Vertikal/Horisontal - Texture

 
Jag har suttit hela kvällen och lekt lite i Photoshop, det går ju inte att sluta när man väl har börjat så det blir att man fastnar och vips så har det gått några timmar haha men det är gött. Jag känner att man behärskar för många tekniker både när man fotar och redigera så det blir lite svårt att välja vad man ska göra när man väl tar sina bilder.
 
Jag har ju så många idéer som jag vill testa så när jag väl kommer på något så det blir att man fotar för olika sammanhang och sedan gör olika redigeringar med liknade bilder. Jag tycker den här tekniken passar bra på bilder som inte ser så jättebra ut utan tekniken så att säga, men jag funderar på att prova detta med lite djurbilder med, det kan nog bli coolt. 

Sunset - stars

 
För en stund sedan innan jag skulle äta middag så kollade jag ut genom fönstret och fick se detta inferno, och jag tänkte ja äntligen! Har inte fått se dessa röda moln på hela vintern men nu börjar förhoppningsvis lite värme komma och vårsolnedgångarna också.
 
Testade att lägga in lite stjärnor från en annan bild som jag hade tagit för ett tag sedan och det blev ganska coolt, såg lite trist ut innan när det var tomt där uppe i hörnet.
3
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar