Tävling - Agility!

 
Den här helgen har Nybro sin största agilitytävling någonsin med över 2.600 starter, cirka 500 tävlande och nu är vi inne på dag två, så det är sista dagen imorgon.
 
I vanliga fall så brukar min familj vara iväg ca 30 mil hemifrån och tävla men den här gången är det dem med sina klubbkompisar som håller i det hela, så förutom att vara hundvakt åt de hundarna som inte tävlar så är jag också där och fotar och hjälper till med det som behövs.
 
Tävlingen är ju som sagt inte slut ännu men så här fysiskt trött har jag nog aldrig varit innan. Det började redan på måndag-onsdag men att fixa lite saker inför tävlingen sen kom torsdagen när allting skulle flyttas till tävlingsplatsen så som hinder, tält, banband m.m sedan skulle vi bygga upp tre stycken banor inför fredagen.
 
Sen så ska ju banor byggas om hela tiden under tävlingen och på det så försöker jag knäppa lite bilder då och då. Sista dagen imon som sagt då blir det som mest att göra när allt ska plockas ihop men än så länge verkar det som att allt har flutit på bra så det ska det nog göra på söndagen med och jag har hunnit få några bilder iallafall. :)

Zenta & gänget!

 
Det är inte bara vi i familjen som gillar att vara i skogen, hundarna blir alltid helt tokiga den första stunden som vi släpper dem lösa speciellt vår yngsta hund "Zenta". Det var en period nu i sommar som vi var ute och promenerade var och varannan kväll på olika ställen men nu har det inte blivit så mycket med det.
 
Det har varit fullt upp med att hjälpa till med en Agilitytävling som några i min familj håller i den här gången, den kommer att äga rum nu i helgen så det är fortfarande väldigt mycket att göra nu de sista dagarna inför den tävlingen, jag ska vara där och fota lite också, så det kommer nog upp några bilder därifrån till helgen eller strax efter.

Gott med kantareller

 
Egentligen är det ju på hösten som man ska äta kantareller men det finns ju ibland "sommarkantareller" också så varför inte passa på, det är ju inte så många gånger om året som man kan få dem färska från skogen. Jag har sett på Fb och Youtube de som hittar bärkassar med svamp men jag har aldrig förstått var dem är någonstans eller hur de bär sig åt för det gör aldrig våran familj.
 
Nu sist kom vi hem med ca 2 liter som blev 4 dl efter att man hade stekt det så vi hade det som lite tillbehör när vi grillade, annars är ju en favorit att smörsteka dem och ha det på rostat bröd såklart! Får som sagt vänta till hösten och hoppas på att det finns mer att hitta då.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar