Helg-rea på kamerasmycken!

 

Nu är sommaren snart här och då kanske man vill vara lite extra fin med ett kamerasmycke från Pixelbutiken så missa inte helgens sommar-REA! 10-30% på alla kamerasmycken mellan fredag-söndag 29/5-31/5. I butiken finns även kameratilbehör m.m.

Kolla in Pixelbutiken.se i helgen!

1

Regnigt & fullt upp

 
Idag har det verkligen varit fullt upp i Pixelbutiken med att packa och skicka iväg varor. Jag fick in väldigt många beställningar under natten, mer än vanligt men det är rätt så logiskt eftersom många fick sin lön igår och då brukar det vara betydligt mer beställningar.
 
Väldigt roligt men det som är mindre roligt är att varje gång som jag ska ut och skicka iväg varorna så ska det ju alltid komma en regnskur så klart, det får man aldrig komma undan. Blir nog en hel del att göra imorgon med, hoppas bara på lite mindre regn nu hehe.
2

Gullvivor

 
Jag har fortfarande inte kommit iväg någonstans den här veckan för att fotografera, det har i pincip bara blivit lite smått i trädgården, men där kan man ju också hitta saker att fota, fast det är ju lite roligare att dra iväg någonstans och upptäcka nya platser och så. Nu i helgen ska jag åter igen vara hundvakt och hemma själv medan familjen är iväg och tävlar "i vanlig ordning" så då blir det förhoppningsvis lite mer fotograferande.
 
Har redan hunnit klippa gräsmattan i år och då har jag sparat lite blommor som finns i trädgården, kändes onödigt att ta dem med gräsklipparen, och hade jag gjort det så hade jag ju inte kunnat fota dem idag. Som de här gullvivorna till exempel, ville testa att ta en bild nu på kvällen och en på dagen och se skillnaden på bilderna, tyckte den på kvällen blev bäst "som det oftast blir".
3
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar