Bilfärd i dimman

 
Idag på morgonen vaknade jag upp till den här deprimerande dimman, det känns nästan som att man är med i en britisk deckare, ibland kan det ju vara fint med dimma på morgonen med dagg och så men inte som den här dimman.
 
Senare idag så åkte jag och farsan och hämtade det gamla vapnet som var på lagning och där fanns samma dimma trots att det var 8 mil hemifrån. Men när vi kom hem och testade vapnet så var det fortfarande samma problem så det var inte fixat, vilket skämt alltså. Vi fick tillbaka kikarsiktet med så det har vi på det nya vapnet och vilken skillnad, det blev mycket lättare att träffa mitt i 10:an på måltavlan.
3

Mer av detta!

Canon EOS 7D + Tamron 90mm f/2.8
@ 90mm - 1/125 - f/2.8 - Iso100
 
Första gången som jag fotograferade dessa så hade de ju precis kommit upp ur marken men nu ser det mer ut som riktiga snödroppar, och efter lite redigering kunde jag få fram lite vårkänslor. Verkligheten var egentligen lite kallare men när man sitter i redigeringen är det ju fria händer och man kan ju göra bilden till hur man kände det när man tog bilden och inte nödvändigtvis exakt hur det var.
 
Har ni också sett några vårtecken ännu?
5

Dags för våren

 
När jag var ute med hundarna idag på promenad så märkte jag att nu har all snö smällt bort, det tog ett bra tag och då är det väl ändå dags för våren att komma nu, inte en till vinteromgång igen i alla fall. Nä utan nu ska graderna stiga och solen dyka upp allt oftare tycker jag.
 
Idag har jag fortsatt med fotojobbet, så jag har fotograferat lite fler produktbilder och nästa vecka kanske det blir del 2 av uppdraget som är modellfotografering med smyckena som jag har fotat tidigare.
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar