Glad midsommar!

 
Då har man varit hos morföräldrarna och firat lite midsommar med en god middag, det blev traditionellt med sill och potatis så klart. För en gångs skull så blev det väldigt bra väder med, nästan för bra.
 
På morgonen regnade lite grann men efter tolv så har det varit 33+ grader och det är väldigt varmt nu ikväll också. Vad kan representera sommar och midsommar bättre än lite blombilder hehe. ;)
 
Glad midsommar på er alla!
1

Pixelbutiken.com

 
Lite nyheter från Pixelbutiken! Vi har bytt plattform och där av ändrat till en helt ny design och adress, istället för .se så är det pixelbutiken.com . Vi har även en ny kontaktmail: pixelbutiken@hotmail.com.
 
Samt att vi fortfarande har kvar den stora rean på samtliga produkter, upp till 59% och alltid gratis frakt!

Grilla lax

 
För ett par dagar sedan så blev det att vi grillade en hel lax som vi fyllde med massa godsaker som till exempel citron, dill och chilli och det blev ju väldans gott. Tror inte att jag har grillat lax på det här sättet förut, men abborre har det blivit något likande. 
 
Vi passade på att köpa ett grillhalster som var anpassat för fisk också, det fungerar säkert utan det men det blev ju betydligt enklare plus att det kan man ju använda till andra saker som man vill grilla som grönsaker. Blir nog att göra om detta fler gånger.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar