Eftermiddagspromenad

 
Nu när det äntligen har blivit lite bättre väder så passade jag på att ta en liten fotopromenad, man kan ju hoppas att det håller i sig under hela helgen för då har jag mycket tid till att fotografera. Familjen är bortrest under helgen så jag tar hand om Zigo medan de är och tävlar.
 
Jag ska ut och gå med honom snart och sen blir det nog att redigera lite fler bilder ikväll, eventuellt se en film med, om jag inte ska spara det till en regnig dag hehe.
1

Macro i vinden

 
För ett par dagar sedan så tog jag med mig kameran och macro-objektivet ut för att försöka få lite bilder på fjärilar och insekter, men ah vinden är verkligen ens fiende i det läget och just den dagen skulle det tydligen blåsa hela tiden.
 
Men genom att vänta ut den värsta vinden och vara snabb med fokusen så fick man några bilder i alla fall, och en insekt som jag aldrig har sett tidigare fick jag på bild, det är den gröna insekten på bild två i inlägget. Har tänkt länge på att ta nya macrobilder men är det inte vinden så är det ju regn, och den senaste tiden har det regnat väldigt mycket.
2

Mera bär!

 
Jag hittade nyss lite fler bilder från i fredags men det här var inte vid naturreservatet utan senare på eftermiddagen så åkte hela familjen ut till skogen med hundarna för att plocka lite blåbär. Det hade dock varit väldigt många där innan oss märkte vi då det inte fanns så mycket som de brukar, men vi fick ihop några liter som vi senare kunde göra paj på.
 
I lördags var jag iväg på dop för första gången och fotograferade det för första gången också. Så ikväll och imorgon har jag antagligen fullt upp med att redigera bilder därifrån.
1
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar