Längtan till fjärilsfotograferingJag har kollat igenom lite gamla sommarbilder och hittade väldigt många fjärilsbilder från augusti 2009 och jag blev väldigt sugen på att få fotografera det igen. Det är så härligt att befinna sig i högt gräs och fotografera fjärilar när kvällssolen dalar ner.

Påfågelöga tycker jag är bland de finaste fjärilarna men Blåvingen var riktigt roligt att fotografera, för att det var en riktig utmaning. Jag låg och hölla kameran i högra handen och tog bort grästrån som jag inte ville ha med med vänsta handen, medans pappa lös med en blåtonig LED-lampa 10cm ifrån, och ja så här blev resultatet av det. =)

Vad tycker ni?
11

Tävling! vinn en vector


anledningen till att jag har varit så dålig på att uppdatera på sistone är för att jag är på praktik och då slutar jag 18.00 och är hemma 19.00 och då ska jag käka och fixa annat, så det är därför om ni nu undrade.

För den dåliga uppdateringen kompletterar jag med en rolig tävling, där du kan vinna en vector, för er som undrar vad det är kan ni se några exempel "här".

Vad behöver jag göra:

Skriv bara en kommentar i det här inlägget, ex "jag är med"

Sedan kommer jag att slumpmässigt välja ut en vinnare som sedan skicka en "relativt" högupplöst bild till mig som jag sedan gör till en vector, det är mycket möjligt att jag väljer 1-3 vinnare men det bero på hur många som är med, desto fler desto roligare. =)

TÄVLINGEN AVSLUTAS 3 FEBRUARI KL 21:00
13

Old


Letade fram lite gamla analoga kameror. Funderar på att köpa en rulle nån gång och ta lite bilder med "ZEISS" kameran. Det hade varit riktigt kul. =)

Är det nån annan som har nån rolig gammal kamera?
5
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar