BW - Noisy

 
Det tog ganska lång tid innan jag och farsan bestämde oss för att ta en sväng med bilen och hitta ett ställe där vi kunde ta en fotopromenad, men det spelade inte så stor roll att vi väntade för vädret hade inte förändrats någonting, det har alltså varit grått och tråkigt hela dagen.
 
Bilderna som togs idag tyckte jag passade i svartvitt då de redan från början var ganska lite färg i dem plus att det blev ganska höga isotal vilket gör att det ser lite gammaldags ut. När vi klev ut från bilen så tog det kanske bara 20 minuter så hade vi sett en havsörn, en nötskrika och fem rådjur, dock på väldigt långt avstånd så bilderna blev ju inte bästa kvalité men jag var ju tvungen att knäppa några bilder i alla fall.
 
Det var även första gången som jag provade batterigreppet ute i fält och det fungerade som det skulle. Det blev inte så mycket tyngre heller men med telet på så blir det lite tungt efter ett tag att fota med det på frihand då det väger runt 4kg hehe.
1
Yohanna

Riktigt snygga bilder, gillar verkligen den första, det är en riktigt härlig känsla i den, och den passade perfekt i svartvitt! :)

Svar: Åh tack så jättemycket! =)
Kontakt: simonpixel@hotmail.se

Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar