Våren i Skåne - Del 2

 
Stugan - Efter att ha varit vid Tosteberga, Äspet och Pulken som tog ett par timmar så var det dags att bege sig till stugan i Åhus där vi skulle övernatta. Vanligtvis så brukar vi bo i större "riktiga" stugor men det fick bli lite mindre den här gången.
 
Bara några hundra meter där ifrån så var det en stor badstrand som vi gick en promenad på med hundarna, som ni ser så fick man ha rätt så mycket kläder på sig i den kylan och blåsten som var då.
 
 
Naturum & Hercules - Dagen efter så hade vi några timmar kvar till agilitytävlingen så vi passade på att utforska fler ställen, så vi åkte vidare till Kristianstad. De andra ställena som vi var vid första dagen hade jag varit och besökt förut men de här två platserna hade jag inte varit vid tidigare, det är ju alltid kul att åka och se nya platser.
 
 
Tävlingen - Sen så åkte vi till den sista anhalten det vill säga agilitytävlingen, som höll på i några timmar för vår del sen så på kvällen så åkte vi hem igen.
 
Det var som sagt en väldigt kylig och blåsig fotoresa men var rätt så nöjd endå med att ha fått se cirka 34 arter, hade varit bättre att ha åkt den här veckan men vädret kan man ju aldrig ha kontroll på.
Natur - Vår - djur - fåglar - skåne
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar