Knipor i den mörka ån

 
Här hemma så sitter vi ofta och letar efter nya fotoställen och vandringsleder där man kan gå med hundarna och liknande, det är ju alltid kul att utforska nya platser. Så för ett tag sedan så hittade vi en vandringsled vid en å som vi kände till sen tidigare men som vi inte hade varit vid.
 
Det var ett väldigt bra ställe då man kunde gå rätt så nära vattnet, annars när vi letar efter ställen med vatten så är det alltid en massa skog i mellan så att man ändå inte ser så mycket av vattnet men som sagt det här stället var mycket bättre i det avseendet.
 
Däremot så är det ju väldigt mörkt vid åar med mycket skog runtom men med manuella inställningar på kameran så funkade det, testade först med auto-iso men det ville maxa till 16.000 iso och det blir ju alldeles för brusigt.
 
Förutom en hel del knipor så fick vi se två-tre kungsfiskare också, men det var så mycket grenar som de kunde sitta på så det var helt omöjligt att se dem sittandes någonstans, utan man fick se dem någon sekund då och då när de flög förbi, lite synd för jag har ju alltid velat fota en kungsfiskare och har länge letat efter dem i Skåne utan någon tur, så finns de så här nära hemma men att få en flygbild är väldigt svårt när de är så snabba och när det är så mörkt.
Natur - djur - fåglar - sommar
Fotobloggar Bildbloggar Fotobloggar Reggad på Commo.se Blogvertiser Blogglista.se Fotobloggar bloggar bloggar